onsdag 30 maj 2012

Hemma igen.

Har varit full fart sen jag sist uppdaterade bloggen. För två helger sen var det SM på hemmaplan i Enköping. Något som jag verkligen såg fram emot. Och vi bjöds på kanonväder och riktigt fina banor. Tyvärr hade det regnat en hel del innan racet så en av sträckorna blev rejält tuff. Första sträckorna kändes riktigt bra för mig och jag ledde klassen efter de två första men började jag tyvärr tappa lite och slutade på en fjärde plats i klassen vilket är ett steg i rätt riktning men fortfarande inte som jag hoppats. Har ju haft problem med handen ett tag och tog därför några värktabletter innan racet som gjorde att jag inte kände nåt speciellt i handen men då fick jag problem med magen istället. Efter lördagens sm stannade många förare kvar till söndagendå vi hade ett träningsläger med AE och LG.
Efter det var det bara att sätta full fart med att göra i ordning grejerna för på måndag eftermiddagen åkte jag tillsammans med morbror ner till Italien för EM premiären.
Den hölls i Arsie i norra Italien i ett riktigt häfftigt landskap. Ifrån målgången av enduron såg man snöbeklädda toppar i Österike.
Körningen kändes lite bättre överlag under helgen men fortfarande har jag svårt med jämnheten. Under lördagen låg jag trea i klassen fram till sista provet när jag tyvärr tappade till femte plats. Under söndagen startade jag återigen som trea men tappade sen under dagen ner till sjunde plats. Hade lite problem med att komma om en del folk på proven men att jag tappade var främst pga att jag körde för sakta. Nu blir jag hemma ett tag. Så jag hoppas kunna träna ordentligt ett tag nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar