Supporter klubben

Jonas Karlsson racing supporter klubb har jag startat för att dom som tycker det är kul att jag gör den här satsningen inom enduron ska få en möjlighet att vara med att stödja och känna sig delaktiga. 

Det går ut på att den som skulle vilja vara med går in med 1000kr i min satsning och får för det sitt namn på min blogg plus kontinuerliga meddelanden om vad som händer i min satsning via sms eller mail.

För att gå med skickar ni ett mail till mig på adress: jonaskarlsson_86@hotmail.com . Där skriver ni ert namn, adress, mobil nummer och mail adress. Därefter skickar jag en faktura till er på 1000kr.

Vore jätte kul om ni skulle vilja vara med och stötta mig i min satsning och är det någon som skulle vilja vara med och hjälpa till med något annat eller en större summa så är ni självklart även välkomna att höra av er så kan vi prata om vad vi ska hitta på.

Medlemmar

 Leo Fagerlind
Ove Andersson
Roger Ahlen
Henrik Thorell


Klistermärke

Nu har jag även tagit fram ett klistermärke som alla som är med och supportrar mig får. Man kan även köpa det för 100 kr eller valfri summa över det om ni skulle vilja stötta mig i min satsning och vissa det med ett klistermärke.