tisdag 17 september 2013

Tuff men riktigt häfftig helg.

Under den gångna helgen körde jag två stora och tuffa race. Med härligt resultat i båda vilket gör att jag känner mig lite trött men nöjd och glad just nu.

Började i Uddevalla i lördags med att årets SM serie skulle avgöras. Uddevalla har en jättefin anläggning och hade gjort ett bra jobb för att få till en fin bana så det blev ett kanon race. Jag låg på delad andra plats med Anders Eriksson inför tävlingen så den som var först av oss skulle bli tvåa. Anders inledde starkt och ledde till en början men när han sen körde sönder sin hoj kunde jag slappna av lite och körde bättre vilket resulterade i en andra plats för dagen men även att jag blev klar silver medaljör i årets SM serie!
Mitt tredje raka silver och femte SM medalj totalt vilket känns riktigt kul.
Under lördags kvällen blev det bankett med prisutdelning inne i Uddevalla. Var trevligt men jag hade bestämt mig innan helgen för att även köra Ränneslätsloppet i Eksjö under söndagen så när priserna var utdelade under SM banketten rullade vi vidare till Eksjö.

Var ett tag sen jag körde ränneslätt pga att det krokat med six-days flera år men i år passade det in så var kul att ställa upp trots att jag var sliten efter SM tävlingen. Jag gjorde en helt okej start i racet som är ett tre timmar långt varvlopp med masstart. Var iväg runt tionde plats men eftersom det varit så torrt länge blev det svårt med dammet i skogen. När det blev lite lugnare med dammet efter ca ett varv lyckades jag åka på lite mer och kunde klättra ända upp till en andra plats! Min bästa placering i Ränneslättsloppet.

Så känner mig riktigt nöjd efter helgen! Dags för lite vinster snart nu bara hoppas jag!

Nästa stora race nu blir six-days på Sardinien dit jag åker under helgen som kommer. Kommer att delta där med ett team östra lag i klubblags klassen. Har varit trea och tvåa där tidigare så skulle vara häftigt med en seger men kommer bli riktigt tufft.
Prisutdelning SM. Blev en silver plats!


Blev även en vinst i team mästerskapet för mitt team!
Stort tack till er alla som är med och stöttar mig. Framförallt Mamma och Pappa.
Tvåa i Ränneslättsloppet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar