söndag 3 november 2013

2:a GGN 2013 och Nordisk Mästare!

Just nu är jag mör i kroppen men har ett stort leende på läpparna efter årets Gotland Grand National som jag körde under helgen. Känns helt fantastiskt att förberedelserna som jag gjort under de senaste månaderna där jag bland annat stod över sista EM deltävlingen för att träna inför GGN resulterade i en fantastisk ANDRA plats! Känner mig grymt nöjd med det och är det största som jag gjort så här långt i karriären.
Var ett riktigt bra startfält på plats i år så kände mig lite osäker på vad jag skulle kunna prestera under veckan innan racet men när vi väl kom på plats så kändes det bara bättre och bättre.
Jag lyckades få till en helt okej start och kom in i ett bra tempo nästan direkt. Kunde plocka placering efter placering utan några större problem.
Hela racet gick egentligen problemfritt och jag hade riktigt bra hjälp av service personalen som var med mig med rapporter om hur jag låg till hela tiden. Tack så jätte mycket för hjälpen.
Efter ett lite snöpligt slut där hojen dog för Mats Nilsson som låg tvåa kunde jag ta mig upp på andra platsen efter den grymt snabba fransmannen Pierre-Alexander och förre en annan fransman Jeremy Tarroux. Kändes stort att få kliva upp på pallen som bäste svensk under GGNs 30 års jubileum och tillsammans med dessa två topp förare. I tävlingen ingick det även ett Nordiskt Mästerskap både individuellt och i Lag vilket gjorde att jag kan titulera mig Nordisk Mästare både individuellt och i Lag! Blev ett stort plus!
Just nu njuter jag bara av det här men så småningom ska jag börja förbereda mig inför Novemberkåsan som blir nästa stora race för min del.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar