lördag 30 november 2013

Novemberkåsan 2013


Under helgen som var körde jag och tog mig i mål i min åttonde raka Novemberkåsa. Den här gången var det Eksjö som stod för arrangemanget och det blev riktigt lyckat tycker jag med fem stycken fina prov som innehöll allt både vad det gällde terräng och fart. Var både blöta långsammare och torrare snabbare prov.
Jag hade tyvärr inte det där riktiga suget inför kåsan direkt efter Gotland som blev en riktigt rolig urladdning men ju närmare Novemberkåsan vi kom desto bättre blev det och tävlings instinkten började krypa sig på igen. Och redan från start så kändes det riktigt bra. Jag kände att känslan fanns där och den kändes bättre än på hela året. Var som att vara tillbaka 2011 igen när jag var tvåa i SM efter Joakim Ljunggren. Och precis som då var jag tvåa redan från första sträckan vilket jag höll igenom hela tävlingen. Så jag körde i mål på en fantastisk andra plats efter Jocke med Niklas Persson på en tredje plats. En utav mina främsta prestationer!
 Var som alltid mycket folk ute i skogarna under kåsan vilket är jättekul och inspirerande.
Grundpelarna i team KTM Scandinavia/ Lindskey Racing.Från vänster Robert Grindberg tränare och koordinator, jag med pokalen, Bettina betti Strömvall kost och fystränare och längst till höger teamchefen Lasse Lindh. Stort tack för engagemanget och stödet under säsongen.
 Pappa min härliga flickvän Evelina och Janne, sponsor stor supporter och min följeåkare under kåsan. Stort tack till er alla för att ni alltid ställer upp till 110%. Stort stort tack även till Mamma om alltid finns med i bakgrunden och lägger ner ett jätte jobb utan att synas.
 Jag precis innan start. Lite små nevös men taggad.Blir intervjuad av alltid lika engagerade Sandberg.
 Vårat team i depån och enligt ryktena hade vi varmast i depån!

 Jag precis efter målgång. Mör men riktigt glad. Blev min tidigaste målgång någonsin i kåsan. Var i mål redan strax efter klockan ett.
Slutligen vill jag passa på att skicka ett jätte tack till er alla som är med och stöttar mig. Ingen nämnd ingen glömd.Utan er skulle jag aldrig ha haft möjligheten att göra den här satsningen. Stort stort tack. Nu blir det lite lugnt med hojåkningen ett tag men jag är redan igång med planeringarna och förberedelserna inför nästa säsong. Hoppas ni alla vill fortsätta vara med och stötta mig så ses vi ute i skogarna även nästa säsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar