tisdag 25 november 2014

Novemberkåsan 2014

Efter att ha sett fram emot och laddat bra inför årets Novemberkåsa så såg jag fram emot racet i Vimmerby. Men en förkylning som började göra sig tillkänna cirka en vecka innan racet gjorde att jag tyvärr tvingades ställa in. Hoppades på att få det att släppa till racet och åkte ändå ner till Vimmerby men på torsdagskvällen bestämde jag mig för att inte starta när jag fortfarande var krasslig. Kände att jag inte skulle kunna göra mig själv rättvisa om jag skulle starta plus att jag kanske skulle ha fått lida av det efteråt.
Nu fick jag istället frågan av Lars-Göran Ståhl under fredagen om jag inte kunde vara med SVT och köra lite med hjälmkamera för att hjälpa dem med deras reportage om racet. Så jag fick ändå möjligheten att köra lite grann och prova på spåren. Var kul och intressant att få vara med dem och hjälpa till även om jag självklart hellre hade varit med och rejsat.
Riktigt kul att se Johan Ejeborgs engagemang och det jobb han och kamera mannen lägger ner för att vissa våran härliga sport på bästa sätt. Det var kul att kunna vara med och bidra till och förhoppningsvis blev det bra bilder. Och vurpan bjuder jag på!


http://www.svtplay.se/klipp/2493596/sjatte-kasan-segern-for-ljunggren

http://www.svtplay.se/klipp/2492029/i-morgon-ar-det-dags-for-novemberkasan

http://www.svt.se/nyhetsklipp/sport/article2493499.svt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar